+ Forum.Katipler.Net | Memurlar | Adliye Personeli | Kpss  » Kamu Personeli » Adalet Personeli
 Zabit Katipliği
size ait 0 mesaj var 0 tanesi yeni
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Zabit Katipliği  (Okunma Sayısı 903 defa) Seçenekler
« : »
ahmet_online
Çaylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
Zabit Katipliği

Arkadaşlar merhabalar,

Zatip Katipliği başvurusunda 70 puan barajı şart mıdır? Hem Milli Eğitim Bakanlığı onaylı, hem de Kurs'un verdiği Daktilografi sertifikam var. Başvuru yapsam, başvurumu kabul ederler mi?

Saygılarımla.

Ahmet.
« Yanıtla #1 : »
Admin
Administrator
Özel Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

C.Başsavcılığı

Üyelik Bilgileri Site
Ynt: Zabit Katipliği

evet 70 ten az alanların başvuruları iptal ediliyor

Memurlar - Katipler - Öğrenciler
« Yanıtla #2 : »
Nurcan0880
Çaylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta

merhaba.bende bir avukatın yanında çalışıyorum.açıköğretim'de adalet okuyorum.aslında katip olabiimek için uygun görülen 70 puanlık baraj bence gayet iyi ama bir taraftanda üzücü Üzgün
« Yanıtla #3 : »
esrabo
Çaylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri

bu katıplık sınavı ıcın sınavı kazanırsanız ısteığınız il e atama için başvurabiliyormusunuz yoksa sınava girdiğiniz il için mi atamanız yapılıyor başak bir bölge seçemiyormusunuz bilen var sa cevap veririse sevinirim
« Yanıtla #4 : »
gzm.hkn
Çaylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri

20 Şubatta yapılacak olan zabıt katipliği sınavına başvuru için diplomamızın noter onaylı olması şart mı yardımcı olabilir misiniz?
« Yanıtla #5 : »
esrabo
Çaylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri

bu sitede kimse kimseye cevap vermiyor anlaşılann
« Yanıtla #6 : »
esilxq
Çaylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta

arkadaşlar sivas adliyesinde giren var mı acaba
« Yanıtla #7 : »
magic
Çaylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri

Ben bişey soracaktım ben adalet myo öğrencisiyim ve dönemim uzadı ama katiplik sınavına girmek istiyorum ben kpss ye girdim fakat önlisans üzerinden girmiştim ve 83 aldım ama mezun olamadim henüz yine de bu puan üzerinden sınava girebilirmiyim yoksa mezun olmadığım için orta öğretim kpss puanımı gerekli???
« Son Düzenleme: Gönderen: magic » Kayıtlı
« Yanıtla #8 : »
TheLuxor
Çaylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri

Arkadaşlar katiplik için 70 + kpss puanı  ve meb onaylı bilgisayar sertifikanız olması gerekiyor. Bu koşullar sonucu eğer bir sakınca görülmezse yazılı sınava giriyorsunuz yani 3 dakikada 90 kelime yazmanız gerekiyor bu yazılıda da başarılır olursanız şayet sözlü mülakata kalıyorsunuz.Sözlüde başarılı olursanız yazılı ve mülakata girdiğiniz il veya ilin taşralarına atanıyorsunuz 4-B'li girerseniz tayin hakkımız yok bildiğiniz gibi tayin yerine eğer istediğiniz il veya taşrasından bir 4-B'li katip ile anlaşırsanız becai iş yaparak geçiş yapıyorsunuz.Umarım yeterli düzeyde bilgilendirmişimdir
« Yanıtla #9 : »
uskubia
Çaylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
lütfen cvppp

arkadaşlar bende yeni katipliği kazandım evraklarımı teslim ettim şuanda bakanlıkta galiba işlemler ne zamana kadaar sürer ve ne zaman işe başlarız ayrıca ne gibi durumlarda bakanlıkta iptal oluyor şimdi içimize kuşku düştü bilgisi olan lütfen cvp yazsın
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
Reklam kodlarını buraya ekleyiniz...

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
vBulletin Theme Design by Justice
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!